Aleea Ştrandului: Încă o lucrare începută şi abandonată

 

Din iunie 2016 până în iunie 2020, la cârma municipiului Tecuci s-a aflat un primar PSD. Timp de trei ani şi jumătate acesta a făcut tot ce a dorit în Primărie şi de-abia în ultimele şase luni s-a pus pe treabă.

 Dat fiindcă mandatul primarilor din toată ţara a fost prelungit din cauza pandemiei, la două luni după ce în mod normal mandatul său ar fi expirat, mai precis în data de 5 august 2020, Hurdubae ne înştiinţa că au început lucrările pe Aleea Ştrandului din municpiul Tecuci.

 

 În data de 11 august, după şase zile de la începerea lucrărilor, am vizitat „şantierul” de pe Aleea Ştrandului. Era ora 11.20 şi nu am întâlnit nici ţipenie de lucrător. În acea zi am constatat că se profila o nouă încercare a administraţiei Hurdubae de a induce în eroare contribuabilii municipiului Tecuci, prin lucrări începute şi apoi abandonate, un stil specific PSD.

 Astăzi, 9 septembrie, după o lună de la începerea lucrărilor, Aleea Ştrandului din municipiul Tecuci se află în aceeaşi stare. Singurele lucrări realizate sunt cele făcute la trei scări de bloc situate pe această alee. În rest, linişte şi pace. Nu am întâlnit nicunul dintre muncitorii cu care Hurdubae defila în urmă cu o lună.

 

 În schimb, în zona centrală a municipiului, pe strada Ion Petrovici, regăsim una dintre lucrările recente ale administraţiei PSD. După patru ani şi trei luni, pentru îmbunătăţirea nivelului de trai al locuitorilor de pe această stradă a fost aruncată o mână de asfalt care va fi spălată de prima ploaie mai serioasă.

Acest amatorism urbanistic poate fi evitat în următorii patru ani doar prin alegerea unei administraţii eficiente, capabilă să gestioneze banii publici.