Eveniment rutier soldat cu rănirea unui tânăr

 

Ieri, 15 septembrie, în jurul orei 18.15, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe strada Galați, din municipiul Tecuci, este un accident rutier în care a fost implicat un motociclist.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 38 ani din municipiul Tecuci, a condus un autoturism pe strada Popa Șapcă din localitate.

Atunci când a pătruns pe strada Galați, prin viraj la stânga, şoferiţa nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu condus de un adolescent în vârstă de 17 ani, care nu a putut opri și a intrat în coliziune cu autoturismul, căzând și suferind vătămări corporale.

Tânărul fost transportat la Spitalul Municipal Tecuci unde s-a stabilit ca prim diagnostic contuzie genunchi drept și contuzie toracică.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest marca Drager rezultatul fiind negativ în ambele cazuri și le-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări a rezultat vinovăţia conducătoarei autoturismului. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

error: Content is protected !!