Campanie pe banii contribuabililor: Un angajat al lui Grosu aduce oameni la Primărie

 

Despre modul în care tecucenilor li se promite lucruri incerte de către primarul municipiului Tecuci am mai scris. Vă relatam cum cetăţeni de o anumită etnie sunt aduşi la Primărie unde li se promite terenuri de casă gratuite în schimbul voturilor. Aceasta în timp ce tecucenii corecţi nu îşi mai văd capul de muncă pentru a strânge bani să cumpere un loc de casă.

Într-un alt articol demonstram că aceştia vin în grupuri la Primărie, fapt care se poate constata din data la care au fost depuse dosarele pentru solicitarea de terenuri gratuite. Chiar dacă cele 51 de dosare din ultima lună au fost aprobate în două şedinţe ale Consiliului local Tecuci, se observă o creştere a numărului de cereri în anumite zile faţă de altele.

Pe surse aflăm că cel ce aduce solicitanţi la Hurdubae se numeşte Costel Coroi. Acesta este angajat de câteva săptămâni la Administrarea Cimitirelor şi a Spaţiilor Verzi, societate aflată sub tutela Consiliului local Tecuci. Societatea este condusă de Daniel Grosu, fiul lui Constantin Grosu, consilier al primarului PSD.

 Pe Coroi îl regăsim aproape zilnic în faţa Primăriei, coordonând grupurile care aşteaptă să intre la Hurdubae în loc să fie prezent la serviciu şi să desfăşoare munca pentru care este remunerat din banii contribuabililor tecuceni. Astăzi, la ora 11.30, era la post, în 7 septembrie la 9.34 era tot în faţa Primăriei.  

Nimeni nu ştie câţi dintre angajaţii societăţilor tecucene care sunt plătiţi din banii contribuabililor fac campanie în timpul programului, încasând un salariu nemeritat. În vremea aceasta oraşul este vraişte fiindcă angajaţii au alte preocupări.

Pe de altă parte, conform legii cei care candidează la Tecuci ar fi trebuit să se autosuspende din funcţiile pe care le deţin pe perioada campaniei electorale, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Încasează ilegal nişte bani care puteau fi folosiţi în alte scopuri, cu acordul primarului Hurdubae.

Acesta este modul în care administraţia PSD şi primarul Hurdubae înţeleg să administreze banii tecucenilor. De aceea este necesar ca duminică, 27 septembrie, să îi trimitem acasă.

 

One thought on “Campanie pe banii contribuabililor: Un angajat al lui Grosu aduce oameni la Primărie

  1. spartacus grosu să se pregătească de pensie, e conștient de faptul că psd și hurdubae vor lua UE.

Comments are closed.