Mai presus de lege la Tecuci. O primărie, doi viceprimari

 

Una dintre cele mai frecvente caracteristici ale liderilor PSD este aceea că se consideră mai presus de lege, lucru care se poate observa şi la Tecuci.

Ieri, fostul viceprimar Dănuţ Pintilie a reiterat faptul că printr-o decizie a instanţei de judecată a fost repus în funcţia de viceprimar, funcţie ocupată în prezent de Cezar Croitoru.

Instanţa a dispus suspendarea executării Ordinului nr. 386 din 4 decembrie 2019 privind demiterea viceprimarului. Hotărârea instanţei a fost depusă la Registratura Primăriei, cu număr de înregistrare.

„Bănuiesc că primarul a avut acces (la Hotărârea instanţei – n.r.), inclusiv viceprimarul (Cezar Croitoru – n.r.). Au citit-o, probabil că s-au distrat”, a declarat fostul viceprimar.  

Aşadar, în acest moment municipiul Tecuci are doi viceprimari. Doar o instanţă de judecată poate hotărî care dintre cei doi viceprimari este mai legal decât celălalt.

Cu toate că municipalitatea pierde procese pe bandă rulantă, iată că la Tecuci primarul în exerciţiu ştie mai bine decât instanţa ce este legal şi ce nu. Această aroganţă  a primarului Hurdubae va fi plătită din buzunarele tecucenilor, fostul viceprimar urmând să primească şi salariile aferente pentru perioada în care a fost repus legal în funcţie.

Singura soluţie este să mergem în număr cât mai mare la vot, fiindcă PSD se bazează pe absenteism ca să câştige încă un mandat la Tecuci. Doar prin prezenţa la vot vom putea stopa deturnarea banilor publici şi ilegalităţile administraţiei PSD.

 

One thought on “Mai presus de lege la Tecuci. O primărie, doi viceprimari

  1. Este adevărat, trebuie să ieșim la vot în număr cât mai mare, dar trebuie să votăm candidatul dreptei cu cele mai mari șanse de victorie în fața lui Hurdubae. Acesta este Costin Lucian. A vota alt competitor al dreptei înseamnă că votați pentru Hurdubae.

Comments are closed.