Hurdubae o va lua de la zero. Membrii PMP Tecuci îşi anunţă demisia în bloc

 

Degringolada din PSD Tecuci creată de slabele rezultate obţinute la alegerile din 27 septembrie a dus la demisia preşedintelui organizaţiei, Daniel Butunoi, dar şi la excluderea din partid a fostului primar. Acesta din urmă şi-a anunţat intenţia de a activa în PMP, partid în care s-a înscris în urmă cu două zile.

Noua opţiune politică a lui Hurdubae a creat o nouă degringoladă, de data aceasta în PMP Tecuci. Membrii acestei formaţiuni protestează virulent faţă de această decizie, luată la nivelul organizaţiei judeţene.

Într-un comunicat transmis către Radio Tecuci membrii acestui partid ameninţă că vor demisiona în bloc dacă vor fi nevoiţi să îl accepte pe Hurdubae în PMP Tecuci.

„Este o ruşine pentru PMP acceptarea lui Hurdubae, un oportunist şi un demagog pesedist, ca membru al formaţiunii noastre. După tot răul pe care l-a făcut Tecuciului, prin înstrăinarea patrimoniului oraşului, prin vânzarea clădirilor de la fostele unităţi militare, dar şi prin tentativa de a băga oraşul nostru în datorii la bancă pentru 20 de ani, acum să vină alături tocmai de cei care s-au opus acestor acţiuni samavolnice.

Nu acceptăm ca omul care şi-a bătut joc de oraş timp de patru ani, alături de camarila PSD, să se revopsească în culorile PMP. Să rămână alături de clanul Grosu cu care a stăpânit oraşul cum au vrut în toţi aceşti ani!

Anunţăm prin acest comunicat că toată organizaţia Tecuci a PMP îşi va prezenta demisia în bloc, lăsându-i, astfel, posibilitatea lui Hurdubae de a o lua de la zero în oraşul nostru, alături de noul său coleg de oportunităţi şi caşcaval politic, deputatul PMP Cătălin Cristache.

Noi vom rămâne aceiaşi oameni oneşti, adepţi loiali ai principiilor politice de dreapta şi nu ne vom închina după cum bate vântul poftelor unora care doresc prin orice metodă să rămână agăţaţi de scaunele de parlamentari”, se arată în comunicatul PMP Tecuci.

 

error: Content is protected !!