Patru funcţii scoase la concurs

 

În perioada următoare se organizează concursuri pentru ocuparea a patru posturi, atât în Tecuci cât şi în unele comune din apropiere.

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 Tecuci organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor G (0,5 normă).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii generale sau medii; vechime în muncă – minimum 10 ani; abilități practice pentru curățenie, întreținere și igienizare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 28 octombrie 2020, ora 12 – termenul limită pentru depunerea dosarelor;

– 5 noiembrie 2020, ora 9 – proba scrisă;

– 5 noiembrie 2020, ora 13 – proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Grădiniţei, str. Republicii nr. 7, Tecuci. Tel. 0236.813.046.

Anunţul AICI.

Şcoala Gimnazială „Sf. Trei Ierarhi” Hanu Conachi  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de informatician (0,25 normă).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – studii superioare (grad IS); vechime în specialitatea stadiilor necesare ocupării postului – 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 24 octombrie 2020 – termenul limită pentru depunerea dosarelor;

– 5 noiembrie 2020, ora 10 – proba scrisă;

– 7 noiembrie 2020, ora 10 – proba practică;

– 9 noiembrie 2020, ora 12 – proba interviu.

Relații suplimentare se obțin la Şcoala Gimnazială „Sf. Trei Ierarhi”, cu sediul în Hanu Conachi, Str. Principală nr. 1, com. Fundeni, jud. Galați. Tel. 0236.865.030.

Anunţul AICI.

Primăria Comunei Costache Negri, Judeţul Galaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șef SVSU, în cadrul Compartimentului Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – studii medii absolvite cu diplomă; curs șef SVSU cu certificat de absolvire; vechime – minimum 9 ani; permis de conducere categoria B; cunoștințe de operare pe calculator – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 28 octombrie 2020: termenul limită de depunere a dosarelor;

– 5 noiembrie 2020, ora 10 – proba scrisă;

– 6 noiembrie 2020, ora 10 – proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei comunei Costache Negri, jud. Galaţi. Tel. 0236.825.886.

Anunţul AICI.

Primăria comunei Tudor Vladimirescu organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie, vacante, de inspector, clasa I, grad debutant, Birou Reţeaua electronică a comunităţii locale.

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice; durata normală a timpului de lucru pentru funcţia publică de execuţie vacantă este de 8 ore/zi, respectiv de 40 ore pe săptămână

Proba scrisă va fi susţinută în data de 16 noiembrie 2020, la ora 10.

Relaţii suplimentare se obţin la tel. 0236.828.603.

Anunţul AICI.