Cursuri suspendate sau în scenariul galben în unităţi de învăţământ din Tecuci şi judeţul Galaţi

 

Pentru prevenirea răspândirii cazurilor de coronavirus, Comitetul Judeţean  pentru Situaţii  de Urgenţă  Galați  a adoptat astăzi, 20 octombrie 2020, următoarele decizii cu privire la unitățile de învățământ  din județul Galați:

Se suspendă până la data de 25.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasele a IX-a A, a IX-a E, a X-a B, a X-a C, a XI-a C, a XI-a D, a XII-a A din cadrul unității de învățământ Liceul de Turism și Alimentație „Dumitru Moțoc”, municipiul Galați, județul Galați.

Se suspendă până la data de 29.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasa a VIII-a C din cadrul unității de învățământ Școala Gimnazială Nr. 12 „Miron Costin”, municipiul Galați, județul Galați.

Se suspendă până la data de 28.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasele a X-a A – liceu, a XII-a B – liceu, a IX-a C – profesională, a X-a A – profesională, a X-a B – profesională, a XI-a D – profesională din cadrul unității de învățământ Liceul Tehnologic „Elena Caragiani”, municipiul Tecuci, județul Galați.

Se suspendă până la data de 27.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasa a IX-a D (grupa care a avut cursuri față în față) din cadrul unității de învățământ Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, municipiul Tecuci, județul Galați.

Se suspendă până la data de 26.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasa a VII-a B din cadrul unității de învățământ Școala Gimnazială „Elena Doamna”, municipiul Tecuci, județul Galați.

Se suspendă până la data de 29.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a prescolarilor pentru grupa mare din cadrul unității de învățământ Grădinița cu Program Normal Nr. 2, comuna Barcea, județul Galați.

Se suspendă până la data de 26.10.2020 activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor pentru clasa a VI-a B din cadrul unității de învățământ Școala Gimnazială „Grigore Hagiu”, Oraș Tg. Bujor, județul Galați.

Se aprobă începând cu data de 21.10.2020 reluarea cursurilor școlare în scenariul II (galben) de funcţionare pentru clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a D și a XII-a C din cadrul unității de învăţământ Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Şcoala Gimnazială „Gheorghe Petraşcu”, Municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal „Dumbrava Minunată”, Municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal Nr. 3, Municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Şcoala Gimnazială „Ion Petrovici”, Municipiul Tecuci județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal Nr. 6, Municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal „Neghiniţă”, Municipiul Tecuci, județul Galați”.

Se aprobă scenariul II (galben) de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, Municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal „Alegreto”, Municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal Nr. 1, Municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Şcoala Gimnazială „Unirea”, comuna Braniştea, județul Galați”.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 comuna Braniştea, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal nr. 1, sat Vasile Alecsandri, comuna Braniştea, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Şcoala Gimnazială nr. 1, comuna Foltesti, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Şcoala Gimnazială Nr. 1, sat Ciorăşti, comuna Priponesti, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal Nr. 1, sat Ciorăşti, comuna Priponeşti, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Şcoala Primara Nr. 1, sat Crăieşti, comuna Vârlezi, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben)  de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădiniţa cu Program Normal Nr. 1, sat Crăieşti, comuna Vârlezi, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben) de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Şcoala Gimnazială Speciala „Constantin Păunescu”, Municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben) de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Grădinița cu Program Prelungit „Benthal”, str. Ştefan O. Iosif, nr. 2D, Municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben) de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Clubul Copiilor, Municipiul Tecuci, județul Galați.

Se aprobă scenariul II (galben) de funcţionare începând cu data de 20.10.2020, pentru unitatea de învăţământ Clubul Sportiv Şcolar, Municipiul Tecuci, județul Galați.