Zece funcții de jandarm operativ, libere la încadrat temporar

 

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Dunărea de Jos” Galați organizează și desfășoară procedura de ocupare, fără concurs, prin încadrare directă sau rechemare în activitate pentru ocuparea unui număr de 10 locuri de subofițer operativ, pe durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

În perioada următoare, Jandarmeria Galați are în atenția încadrarea unui număr de 10 subofițeri operativi, care își vor desfășura activitatea în cadrul Detașamentului 1 Mobil și a Detașamentului 4 Jandarmi Tecuci.

Funcțiile vizate sunt pentru zona operativă, astfel: 1 post de subofițer operativ – specialitate veterinar, la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil; 5 posturi de subofițer operativ, 2 posturi de subofițer operativ – specialitate veterinar și 2 posturi de subofițer operativ – conducător auto, toate la Detașamentul 4 Jandarmi Tecuci. 

Cererile de înscriere se depun până la data de 08.11.2020, la sediul unității, din municipiul Galați, str. Traian nr.451.  

Nu se admit derogări de la niciuna dintre condițiile de participare la procedura de încadrare temporară prevăzută în anunțul publicat la adresa: http://www.jandarmeriagalati.ro/cariera-anunturile-posturilor-scoase-la-concurs/

Relații suplimentare privind organizarea și desfășurarea concursului pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane, la numerele de telefon: 0236.334.161 sau 0236 334152 interior 24535 sau 24407, de luni până vineri, între orele 8 – 16.