Karatiştii tecuceni au urcat pe podium la a III-a ediţie a Cupei Neko-Me

 

Pe data de 17 octombrie 2020, în Municipiul Tecuci, Clubul Sportiv NEKO-ME, club de karate tradițional, a organizat cea de a III-a ediție a Cupei Neko-Me. Această competiție s-a desfășurat cu respectarea tuturor normelor în vigoare conform Ordonanței de Guvern din data de 24 septembrie 2020.

La startul competiției s-au aliniat un număr de 15 Cluburi sportive, din toată țara și aproximativ 180 de sportivi. Competiţia a fost cu un nivel de performanță ridicat, întrucât au evoluat campioni naționali, europeni și mondiali, dar să nu uităm și staff-ul de arbitri naționali.

În clasamentul final, Clubul NEKO-ME a obținut locul trei ca număr de medalii câștigate în palmares, locul unu fiind ocupat de Clubul brăilean Marțial Budo Brăila și locul doi de către Clubul Sportiv RISEI  din Iași.

Astfel, încă o dată, am arătat că suntem un club sportiv, care continuăm să transmitem mai departe tradiția Artelor Marțiale și principiile de loialitate, respect și fair play.

Mulțumim autorităților locale, care au fost prezente la acest eveniment prin primar Lucian Costin și sponsorilor fără de care această competiție nu s-ar fi putut desfășura (OMV Tecuci – Matache Daniel, MTC – Pavel Cătălin, BILKA – Mărășescu Alin, Pizza cu gust – Grigoraș Nicu, Brutăria Gălbenuș – Costin Valentin, Georgia Business CO – Mihalachi Panaite, CONFIGSYS – Sabău Narcis).

Multumim Federației Române de Karate Tradiţional pentru încredera acordată în organizarea acestei competiții, mulțumim tuturor instructorilor, sportivilor și părinților care au fost alături de noi în organizare și participare la acest eveniment.

 

Sensei Angel Doncea – 2DAN