Haos total la Primărie: Scapă cine poate!

 

La Primăria Tecuci lucrurile au scăpat de sub control. În așteptarea instalării noii conduceri, mare parte din funcționari sunt văzuți prin oraș, la plimbare sau cumpărături în timpul programului de lucru. Faptul că nu are cine să îi controleze de o lună încoace, le-a dat avânt să își petreacă timpul doar după capul lor. Nu că ar fi făcut mare lucru în perioada administrației Hurdubae, dar acum, cu o nepăsare mare, bântuie pe străzi.

Una din purtătoarele de vorbe ale fostului, Daniela Ignat, detașată de la Bibliotecă de patru ani, ieșise astăzi la plimbare la orele amiezii, pășind ca o nălucă pe stradă. Nu vrea înapoi la Bibliotecă, că nu are ce face nici acolo, găsind de cuviință să rămână la Primărie, sperând că va mai scrie articole denigratoare la adresa altor formațiuni politice.

Alți funcționari publici erau ieșiți la cumpărături la Lidl, sau pe Strada Mare. Aceștia nu sunt în concediu, ci sunt plătiți din bugetul local să presteze.

Cătălin Hurdubae, Constantin Grosu și Luminița Dănăilă – secretara primarului numită pe mandatul său –  de-abia astăzi și-au făcut lichidarea din funcții, pentru a putea încasa salarii și pentru luna octombrie.

Mai aflăm că nici foștii consilieri nu stau mai prejos la capitolul surprize: unii refuză categoric să predea telefoanele și laptopurile care le-au fost puse la dispoziție de Primărie.

La începutul mandatului, în 2016, fiecare consilier local a primit un telefon și un laptop pentru înștiințări din partea municipalității, ședințe, proiecte, etc. Acum, au prins atâta drag de ele că nu mai vor să le returneze, singura soluție pentru recuperare fiind intervenția poliției sau imputarea lor. Practic folosesc laptopurile iar convorbirile pe SIM-uri sunt achitate în continuare de Primărie.

O dată cu ieșirea la pensie a directorului Poliției locale,  Marin Moraru, trebuia să iasă și șefa de la Resurse Umane din cadrul Primăriei, Rodica Chiriac, dar, se pare că nici ea nu a fost înștiințată că a sosit momentul, uitând cu desăvârșire că a împlinit vârsta pensionării.

O altă persoană din afara Primăriei, care are contract de filmarea evenimentelor, nu dă nici un semn că mâine, la ceremonia de depunere a jurământului de către primar și consilieri locali, ar participa. Aceasta cu toate că a impus vechii conduceri să achiziționeze o altă cameră video de înregistrare, deoarece cea primită era prea mică.

 

3 thoughts on “Haos total la Primărie: Scapă cine poate!

  1. TARZIMAN omul lui hurdubae.inca este pe baricade.nu vrea sa părăsească primăria.mananca si bea banii tecucenilor.UN MARE HOȚ.

  2. Sunteti „habarnist”!Unii functionari publici au contracte de munca,deci nu au cum „fi dati afara” ca vrei dumneata!In caz contrar,respectivii pot merge in instanta si castiga(ca exemplu cazul dnei Popovici) despagubiri considerabile.E usor sa dai din gura,mai greu sa folosesti creierul

Comments are closed.

error: Content is protected !!