Preluarea mandatelor de către Primar și consilierii locali ai Tecuciului

 

Astăzi, 23 octombrie, la Tecuci a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către primarul ales și consilierii locali, desemnați câștigători în urma alegerilor locale din 27 septembrie.

Evenimentul s-a desfășurat la sala de spectacole „Ion Petroviciˮ, în prezența prefectului județului Galați, Eugen Hristache. Au participat secretarul de stat al Ministerului Agriculturii, George Scarlat, consilierii județeni ai PNL, Vasile Diaconu și Codruț Manoliu, fostul primar, câțiva funcționari publici și simpatizanți ai celor aleși.

După intonarea Imnului național, ședința a fost deschisă de prefect și condusă de către consilierul decan în vârstă, Radu Vladimir.

 Au depus jurământul 18 consilieri din totalul de 19, unul dintre aceștia fiind în izolare. Au jurat cu mâna pe Biblie, spunând că vor respecta Constituția și legile țării și că vor face cu bună credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea lor pentru binele locuitorilor municipiului Tecuci.

Din partea PNL: Dinu Constantin, Bîrzu Sorin, Lupaşcu Mircea, Radu Vladimir, Susanu Bruno – Bogdan, Naum Adrian, Pelin Eugen – Doru, Leonte Ionel.

De la PSD: Cîmpanu Tudor, Martin Cristinel – Mihai, Ursulică Constantin, Drăgan Oliwer – Claudiu, Pădure – Arghire Lucian, Istrate Dan.

Din partea UIPT: Gavril Claudiu – Sorin, Paraschiv Mirela Magda, Miron Cosmin – Nicolae, Grama Florin – Iulian, iar Pascal Remus a lipsit motivat.

A depus jurământul și primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, apoi i s-a înmânat eșarfa tricolor de la fostul primar.

Discursul primarului Lucian Costin către participanți a fost următorul:

 „Astăzi este un moment deosebit pentru noi ca municipalitate. Mă bucur că văd oameni noi în clasa politică, oameni care îşi doresc să schimbe lucrurile în bine. Jurământul pe care l-am depus astăzi cred că ar trebui să ne călăuzească în următorii patru ani pe toţi cei aleşi pentru a aduce un strop de bine în viaţa cetăţenilor, în viaţa comunităţii şi pentru tot ceea ce înseamnă comunitate şi municipiul Tecuci.

Campania electorală a trecut, e bine să lăsăm opiniile politice deoparte şi să păşim împreună către o direcţie sănătoasă în dezvoltarea municipiului nostru, să găsim cele mai bune soluţii împreună, pentru a îmbunătăţi viaţa cetăţenilor municipiului Tecuci.

Suntem cu toţii diferiţi, este evident acest lucru, dar este un lucru bun. Avem viziuni diferite şi iarăşi spun că este un lucru bun. De ce? Pentru că împreună vom face dezbaterile pe proiectele importante ale municipalităţii să ajungă la cel mai înalt nivel de calitateˮ.

Urăm succes noii conduceri a municipiului Tecuci și sperăm că va lucra doar în folosul comunității!

 

Constituire CL Tecuci – 23 octombrie 2020

30 new photos · Album by Ziarul Tecucean

 

One thought on “Preluarea mandatelor de către Primar și consilierii locali ai Tecuciului”

  1. Doar o zi de mandat si prima realizare strada Constitutiei asfaltata! Hurbudaie,ceva unghii in gat?

Comments are closed.