Lucian Costin: „Nu au locuri în birouri şi au stabilit să îşi ia concedii prin rotaţie”

 

Vineri, 30 octombrie, edilul municipiului Tecuci a fost în discuţie live cu tecucenii, ocazie cu care a prezentat situaţia găsită în administraţie.

„Sunt 650 de oameni care trebuie să presteze servicii pentru dv. Din păcate nu simt că aceşti oameni cresc calitatea serviciilor din Primăria Tecuci. În timp o să trebuiască să analizăm cine munceşte şi cine nu munceşte, iar cine nu munceşte trebuie să plece acasă”, a precizat edilul tecucean.

Edilul a dat dispoziţie ca începând de astăzi pontajul în Primărie să se facă pe bază de cartele, cum se făcea odată.

„Vreau să văd că toată lumea este prezentă la Primărie, ora când vin, ora când pleacă şi în paralel va merge şi condica de prezenţe clasică. Din informaţiile pe care le am sunt oameni care nici nu ajung la Primărie pentru a-şi lua în primire activitatea curentă.

Săptămâna aceasta am semnat foarte multe solicitări de concedii. Surse din interior îmi spun că nu au locuri în birouri, pentru că sunt foarte mulţi, şi au stabilit între ei să îşi ia concedii prin rotaţie”, a subliniat primarul Lucian Costin.   

 

One thought on “Lucian Costin: „Nu au locuri în birouri şi au stabilit să îşi ia concedii prin rotaţie””

  1. Foarte bună măsura luată. Poate așa nu ne vom mai întâlni toată ziua cu angajații Primăriei și ai instituțiilor subordonate pe străzile orașului.

Comments are closed.