Problemele cu care se confruntă două grădiniţe tecucene

 

În primul weekend de la preluarea mandatului, primarul Tecuciului, Lucian Costin, a verificat câteva dintre spaţiile destinate activității educaționale din municipiu.

Cu această ocazie a constatat că la Grădinița nr. 16 plouă în dormitorul copiilor, iar în Cernicari amenajarea unor toalete pentru copiii de la grădiniță a fost abandonată la începutul anului școlar.

Astăzi vor începe lucrările de amenajare a toaletelor de la grădinița din Cernicari, iar în această săptămână se vor aloca sumele necesare pentru reparația acoperișului la Grădinița nr. 16.

 

One thought on “Problemele cu care se confruntă două grădiniţe tecucene”

  1. Știu că sunt foarte multe probleme de rezolvat, însă doresc să supun atenției noului primar și situația a patru clădiri situate în centrul orașului: Casa de cultură, clădirea care a adăpostit serviciul de taxe și impozite (care au fost lăsate în ruină de administrația Hurdubae), galeria de artă (abandonată de aproape 8 ani) și fosta grădiniță din parcul central. Nutresc speranța că în lunile următoare aceste clădiri vor intra într-un proces de renovare/reparații astfel încât să flocuitorii orașului să poată beneficia de ele.

Comments are closed.

error: Content is protected !!