Acțiuni de prevenire a răspândirii coronavirusului

 

Jandarmeria Galați a organizat o campanie de responsabilizare a cetățenilor domiciliați în zona de carantină instituită într-un cartier din comuna Ivești

Pentru ca incidența cazurilor de infectare cu SARS CoV-2 în zona carantinată din comuna Ivești să nu intre pe un nou trend ascendent, astăzi, 4 noiembrie, Jandarmeria Galați a organizat o campanie de informare și responsabilizare a locuitorilor din zonă, privind măsurile de protejare împotriva răspândirii noului coronavirus. La activitate a participat și un reprezentant al comunității.

Campania s-a desfășurat pe ulițele și în zonele circulate, cât și în cele cinci filtre rutiere de la intrarea/ieșirea în/din localitate. Cetățenii au fost informați asupra necesității respectării deciziilor autorităților statului, cât și asupra importanței purtării măștii de protecție și a limitării contactului cu alte persoane, astfel încât incidența cazurilor de infectare să scadă sub pragul de 3/1000 locuitori.

Jandarmeria aminteşte faptul că în data de 26 octombrie, prin hotărâre a CNSU a fost prelungită perioada de carantină a zonei, cu încă 14 zile, aceasta expirând la data de 9 noiembrie, ora 5.   

 

 

error: Content is protected !!