Cursuri suspendate sau reluate în unităţi de învăţământ tecucene

 

Comitetul Judeţean  pentru Situaţii de Urgenţă Galați a adoptat în ședința de astăzi, 5 noiembrie, mai multe decizii cu privire la unitățile de învățământ din județul Galați.

Astfel, se aprobă, începând cu data de 6 noiembrie 2020, reluarea cursurilor școlare în scenariul II (galben) de funcționare pentru clasele a X-a B – profesională (grupa 2), a XI-a A – profesională (grupa 2), a XI-a B – profesională (grupa 1), din cadrul unității de învățământ Liceul Tehnologic „Elena Caragiani”, municipiul Tecuci,  județul Galați.

Se aprobă, începând cu data de 6 noiembrie 2020, reluarea cursurilor școlare în scenariul II (galben) de funcționare pentru clasele de gimnaziu din cadrul unității de învățământ Școala Gimnazială „Lascăr Catargiu” comuna Schela, județul Galați.

Se suspendă, până la data de 12 noiembrie 2020, activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor claselor a VI-a B, a VI-a C, a VII-a A, a VIII-a A și a VIII-a B (elevii care au desfășurat cursuri față în față) din cadrul unității de învățământ Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza”, municipiul Tecuci, județul Galați.

Pe de altă parte, în ședința de ieri, 4 noiembrie, Comitetul Judeţean  pentru Situaţii de Urgenţă Galați a hotărât suspendarea până la data de 12 noiembrie 2020 a activităţilor didactice ce presupune prezenţa fizică a elevilor clasei a XI-a E (elevii care au desfășurat cursuri față în față) din cadrul Colegiului Național „Calistrat Hogaș”, municipiul Tecuci, județul Galați.

Continuitatea activității școlare în unitățile de învățământ va fi asigurată în sistem online.