Viitor sumbru pentru PMP la Tecuci. Membrii organizaţiei locale au trecut la PNL Tecuci

 

Decizia PMP Galaţi de a-l primi în rândurile sale pe fostul primar PSD al Tecuciului, Cătălin Hurdubae, nu a rămas fără urmări.

Într-un comunicat transmis către Radio Tecuci, membrii organizaţiei PMP Tecuci îşi anunţă demisia în bloc, precum şi trecerea la PNL Tecuci.

„În 12 octombrie, ca urmare a faptului că domnul Cătălin Hurdubae, fost primar al municipiului Tecuci, fost candidat al PSD, exclus din organizaţia social democraţilor tecuceni, exclus de electoratul tecucean din funcţia administraţiei locale ca urmare a scrutinului din 27 septembrie, a fost primit pe uşa din spate a democraţiei şi împotriva voinţei statutare, legitime, de drept şi de conştiinţă a noastră, a membrilor tecuceni ai Partidului Mişcarea Populară, ca membru deplin al organizaţiei PMP Tecuci, doar prin voinţa şi interesele conducerii PMP Galaţi, noi, membrii PMP Tecuci, ne-am depus demisia din calitatea de membru in corpore şi in integrum . Acest fapt este inadmisibil pentru noi, cei care am fost membri activi şi oneşti, legitimi şi entuziaşti ai principiilor dreptei democratice româneşti promovate de partidul Mişcarea Populară.

Rămânând loiali acestor principii şi valori morale, care sunt legitime ideologiilor şi doctrinei dreptei liberale româneşti, aducem la cunoştinţa publică faptul că în urma şedinţei de plen a Biroului politic al PMP Tecuci am adoptat Rezoluţia de trecere a întregii organizaţii in corpore şi in integrum la organizaţia Partidului Naţional Tecuci”, se arată în comunicatul transmis de către Vasilică Mîrza, ex preşedinte PMP Tecuci.  

Aşteptăm cu deosebit interes să vedem care va fi rezultatul obţinut de PMP la Tecuci în alegerile parlamentare ce se vor desfăşura peste o lună, mai precis în data de 6 decembrie 2020.