Trei secții de votare din Tecuci și-au mutat sediile

 

În vederea alegerilor parlamentare care vor avea loc în data de 6 decembrie 2020, conducerea Primăriei Tecuci, ținând cont de condițiile minimale pe care trebuie să le îndeplinească locațiile în care funcționează secțiile de votare, a făcut câteva modificări.

Astfel, sediul secției de votare nr. 184 din incinta Birou a Oborului, situat pe str. Cuza Vodă, nr. 104 A, a fost mutat tot în Obor dar în incinta Spațiului alimentar public, la o distanță de aproximativ 25 m față de celălalt sediu.

Sediul secției de votare nr. 207, din incinta fostei Grădinițe nr. 1 situată pe str. 1 Decembrie 1918, nr. 27 B (cea de lângă Pompieri) a fost mutată în incinta Grădiniței nr. 1, situată pe str. 1 Decembrie 1918, nr. 26 C, la o distanță de 150 m față de cealaltă locație.

Cea de a treia secție care a fost modificată este secția nr. 208, din incinta Căminului nr. 15, situată pe str. Vasile Alecsandri, urmând ca acea secție să fie amplasată în incinta Liceului Tehnologic „Elena Caragiani”, situat pe str. Costache  Racoviță, nr. 20 bis, la 150 m față de Căminul preșcolar.