Marele Trofeu Studio Star, al Festivalului botoșănean Bucuriile Muzicii, a ajuns la Tecuci

 

Școala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani, a organizat, în perioada 1 – 21 noiembrie 2020, Concursul Internațional – Online de Muzică Ușoară românească și internațională, pentru copii și tineret „Bucuriile Muzicii”, ediția a III-a – Ritmurile Nordului.

 Din cauza condițiilor epidemiologice, întregul festival s-a desfășurat online. Cu toate acestea, s-au înscris 466 de tineri interpreți din Moldova, Ucraina, Italia și România, o participare record, de aproape trei ori mai mare decât la ediția anterioară, când au fost înscriși 180 de concurenți.

Evenimentul se doreşte a fi o modalitate de afirmare, lansarea și promovare a tinerelor talente, precum și stimularea valorilor din domeniul muzicii ușoare românești și internaționale.

Juriul a fost format din Florin Pop – președinte și Bianca Rusu, Alexandra Hardău, Paul Ciprian Mihai, Oana Pintea Pușcașu, Florin Ciolan, Andrei Boaghe, Anca Șerban, Gelu Graur.

Ieri, 21 noiembrie, a avut loc festivitatea de premiere a Festivalului internațional „Bucuriile muzicii – Ritmurile Nordului”.

 La acest festival a participat și solista Alesia Munteanu, liceană a Colegiului național „Spiru Haret” din Tecuci, elevă a Școlii de canto Soul Music Art, interpretând melodia etno „Ană, zorile se varsă”.

Alesia a obținut trofeul categoriei 15 – 18+ ani și a fost recompensată cu Marele Trofeu Studio Star, primul după Marele trofeu al Festivalului. Felicitări și baftă în continuare!

 

 

error: Content is protected !!