Marele Trofeu Studio Star, al Festivalului botoșănean Bucuriile Muzicii, a ajuns la Tecuci

 

Școala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani, a organizat, în perioada 1 – 21 noiembrie 2020, Concursul Internațional – Online de Muzică Ușoară românească și internațională, pentru copii și tineret „Bucuriile Muzicii”, ediția a III-a – Ritmurile Nordului.

 Din cauza condițiilor epidemiologice, întregul festival s-a desfășurat online. Cu toate acestea, s-au înscris 466 de tineri interpreți din Moldova, Ucraina, Italia și România, o participare record, de aproape trei ori mai mare decât la ediția anterioară, când au fost înscriși 180 de concurenți.

Evenimentul se doreşte a fi o modalitate de afirmare, lansarea și promovare a tinerelor talente, precum și stimularea valorilor din domeniul muzicii ușoare românești și internaționale.

Juriul a fost format din Florin Pop – președinte și Bianca Rusu, Alexandra Hardău, Paul Ciprian Mihai, Oana Pintea Pușcașu, Florin Ciolan, Andrei Boaghe, Anca Șerban, Gelu Graur.

Ieri, 21 noiembrie, a avut loc festivitatea de premiere a Festivalului internațional „Bucuriile muzicii – Ritmurile Nordului”.

 La acest festival a participat și solista Alesia Munteanu, liceană a Colegiului național „Spiru Haret” din Tecuci, elevă a Școlii de canto Soul Music Art, interpretând melodia etno „Ană, zorile se varsă”.

Alesia a obținut trofeul categoriei 15 – 18+ ani și a fost recompensată cu Marele Trofeu Studio Star, primul după Marele trofeu al Festivalului. Felicitări și baftă în continuare!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − six =