Ambiţia se plăteşte: Fostul primar trebuie să plătească salariile neîncasate timp de doi ani unui manager destituit ilegal

 

Despre demiterea şi reinstalarea în funcţie a fostului manager al Casei de cultură Tecuci am scris ori de câte ori s-a ivit ocazia. Iar ocaziile au fost multe.

Reinstalată în funcţia de manager în data de 21 iunie 2018, în urma unei decizii judecătoreşti, Lucia Gologan a fost demisă o lună şi jumătate mai târziu prin Dispoziţia nr. 915 din 2 august, semnată de Hurdubae. În data de 5 octombrie 2018, Tribunalul anulează această decizie şi hotărăşte reîncadrarea Luciei Gologan în funcţia de manager al Casei de cultură.

Din ambiţie, Hurdubae a refuzat să pună în practică hotărârea judecătorească, iar la finalul mandatului, după doi ani, la conducerea Casei de cultură se afla tot bibliotecara Cioclu Diana, numită manager interimar.

Astăzi, 23 noiembrie 2020, aflăm pe surse că Hurdubae va fi obligat să plătească fostului manager Lucia Gologan salariile pe care ar fi trebuit să le încaseze în ultimii doi ani din funcţia de manager al instituţiei.

Avem convingerea că fostul primar al municipiului Tecuci a reuşit să pună ceva deoparte din salariile consistente pe care le-a încasat în ultimii ani. În caz contrar va fi executat silit şi timp de doi ani va fi nevoit să muncească pentru a plăti salariile neîncasate de fostul manager.

 

2 thoughts on “Ambiţia se plăteşte: Fostul primar trebuie să plătească salariile neîncasate timp de doi ani unui manager destituit ilegal

  1. Banii ar trebui plătiți în solidar cu primarul și de către d-na Cioclu Diana, care deși știe că ocupă ilegal funcția de manager refuză să părăsească postul, susținând că se judecă o contestație. De asemenea, cred că ar trebui puși la plată și acei consilieri locali care au făcut parte din comisia ce a demis-o pe d-na Gologan și acum se plâng că sunt chemați la D.N.A. să explice ce și cum au făcut. Așa cum trebuiesc reținute și sumele plătite de Casa de cultură pentru avocatul lui Hurdubae în procesul cu Lucia Gologan, deși instituția de cultură tecuceană nu avea nicio calitate în proces.

  2. Ce ar fi să plătească toți, începând cu cei care au pus-o pe manageriță în scaun pentru a deveni „unsa lui Dumnezeu”? Plus cei care au susținut-o, care au încurajat-o, care au închis ochii la concurs, care au pus cioacla în funcție… Întreb pentru un prieten.

Comments are closed.