Spitalul municipal a acumulat plăţi restante de 2,1 milioane lei doar în acest an

 

Spitalul municipal „Anton Cincu” Tecuci este un subiect care revine mereu în actualitate, fie că este vorba despre angajări, fie că luăm în discuţie cheltuirea banilor publici. Ieri, 27 noiembrie, am aflat cu toţii, de această dată cu cifre concrete, cât de dezastruoasă este situaţia de la Spital.

La 1 ianuarie 2020, Spitalul avea datorii restante către furnizori de 808.000 lei, 8,08 miliarde lei vechi. Astăzi, plăţile restante către furnizori sunt de 2.931.000 lei, respectiv 29,31 miliarde lei vechi, cu 2,1 milioane lei, sau 21,23 miliarde, mai mult decât la începutul anului.

Pe lângă situaţia delicată a restanţelor, la Spital există şi probleme de ordin managerial, de comunicare între conducere şi salariaţi. În perioada următoare va fi luată o decizie privind managementul Spitalului municipal.

 

One thought on “Spitalul municipal a acumulat plăţi restante de 2,1 milioane lei doar în acest an”

  1. Cu un astfel de management nu este de mirare că s-a ajuns la un nivel ridicat al pierderilor. Și aici, ca și la CUP, surprinde numărul foarte mare de angajați (aproape 500 din care doar 13 medici). Cu toate acestea calitatea serviciilor prestate către pacienți nu au crescut, ci dimpotrivă. Cred că ar trebui făcut un sondaj în rândul tecucenilor să vedem câtți dintre ei au curaj să apeleze la serviciile acestei unități medicale.

Comments are closed.

error: Content is protected !!