Două localităţi, acelaşi judeţ: Galaţiul o feerie, Tecuciul în beznă

 

La Galaţi s-au aprins luminiţele de sărbători. Oraşul s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare şi a devenit o feerie, iar locuitorii, cu mic cu mare, au ieşit pe străzi pentru a imortaliza momentul.

La Tecuci nici nu poate fi vorba de aşa ceva. Lupta politică şi ranchiunele electorale sunt pe cale să interzică tecucenilor bucuria sărbătorilor. Atât de jos s-a ajuns.

Liderul UIPT a invocat lipsa unei licitaţii. Această licitaţie trebuia organizată de administraţia PSD, dar nu a mai avut loc, iar timpul scurt rămas până la sărbători face imposibilă organizarea unei licitaţii care ar dura cel puţin 30 de zile. Practic, tecucenii sunt pedepsiţi pentru incompetenţa fostei administraţii.

În Consiliul local Galaţi, consilierii PSD au putut vota pentru iluminatul de sărbători, iar oraşul s-a transformat într-un basm. Consilierii PSD tecuceni aveau nevoie de un exerciţiu de imagine şi au votat împotrivă, chiar dacă trendul majoritar în consiliile locale dominate de PSD este pentru ornarea festivă a localităţilor respective.

Exerciţiul de imagine nu foloseşte nimănui. Consilierii PSD şi UIPT fură tecucenilor bucuria sărbătorilor, dar închid ochii când vine vorba de a plăti lipitorii de afişe PSD care au făcut birourile administraţiei locale să devină neîncăpătoare.

Imaginile din Galaţi şi Tecuci vorbesc de la sine.

 

One thought on “Două localităţi, acelaşi judeţ: Galaţiul o feerie, Tecuciul în beznă”

  1. În schimb consilierii PSD au aprobat contracte de milarde la CUP Tecuci pentru achiziționarea de consultanță juridică, urmărire legislație în domeniul achizițiilor publice, cumpărare de mașinuțe la preț de elicopter (care acum stau nefolosite) etc. Astfel că noul primar a fost obligat să achite zilele trecute 500 de milioane de lei în contul unui astfel de contract. Iar dl. Gavril trebuie să știe că acesta este una din cauzele (alături de plimbătorii de hârtii care au umplut birourile societății) pentru care locuitorii orașului plătesc cea mai mare taxă de salubritate din România.

Comments are closed.

error: Content is protected !!