Hurdubae dezvăluie jocurile din culisele alianţei PSD – UIPT

 

Poziţionarea UIPT alături de PSD în Consiliul local Tecuci a surprins multă lume. S-au vehiculat interese de ordin financiar care au condus la faptul că un partid al tecucenilor acţionează împotriva tecucenilor, interese în care au fost angrenaţi consilieri de la care cei ce i-au votat aveau alte aşteptări.

Se pare că interesele sunt şi de ordin politic, după cum reiese din informaţiile publicate de fostul primar Hurdubae. Acuzat de trădare, prin trecerea la PMP, acesta s-a văzut nevoit să explice ce se întâmplă cu PSD Tecuci şi implicit cu UIPT.

„Preşedintele Dan Nica mi-a cerut să plec din funcţia de consilier local pentru ca PSD să facă alianţă cu UIPT. Apoi, pe terasa unui bar din Tecuci, viceprimarul a primit aceeaşi reţetă.

Toate acestea au fost cerute PSD de către cine? De dl Gavril Claudiu. Dacă astfel de persoane au ajuns să pună condiţii PSD-lui, eu am hotărât să o iau de la zero. Se încearcă de mult aducerea acestui individ la conducerea partidului”, a scris Hurdubae. „Conspiraţia este de cel puţin un an şi jumătate”, precizează, în alt răspuns, fostul primar.

 „După ce mi s-a cerut să plec din CL Tecuci pentru că aşa dorea un om cu trecut dubios, care a cumpărat Organizaţia PSD Tecuci ca pe o legătură de pătrunjel din piaţă, am decis să spun STOP relaţiei mele cu partidul. Nu puteam să particip la o asemenea mascaradă”, a mai scris Hurdubae.

Încet, dar sigur, hora unirii jucată în Consiliul local de către PSD şi UIPT se dezvăluie prin jocurile de culise făcute de liderii celor două formaţiuni politice în detrimentul locuitorilor municipiului Tecuci. 

 

One thought on “Hurdubae dezvăluie jocurile din culisele alianţei PSD – UIPT”

  1. După ce ai falimentat orașul m-ai ai curaj să ieși în față? Cred că actuala conducere a orașului ar trebui să facă publice toate contractele, încheiate de acest Hurdubae, prin care a fost jefuit bugetul local. Totodată, să fie publicate și hotărârile C.L. (și implicit numele consilierilor PSD, ALDE și PMP care le-au votat) prin care aceste cheltuieli au fost aprobate. Primăria, prin departamentul juridic, trebuie să înainteze urgent acțiuni în instanță pentru recupararea banilor furați, atât de la fostul primar cât și de la consilierii care au aprobat aceste furturi.

Comments are closed.