Spitalul are un nou manager

 

Începând de astăzi, 3 decembrie, managerul Monica Diaconu, numită în funcţie de administraţia PSD, pe un salariu de 17.000 lei, va fi demisă.

Sub conducerea managerilor numiţi de administraţia PSD, Spitalul municipal „Anton Cincu” Tecuci a acumulat datorii către furnizori de 2,1 milioane lei, respectiv 21,23 miliarde lei vechi, doar în acest an.

Primarul Lucian Costin a anunţat că funcţia de manager va fi ocupată de cunoscutul medic tecucean Constantin Dinu.

 

One thought on “Spitalul are un nou manager”

  1. Dr. Constantin Dinu s-a nascut la Brasov, in urma cu 63 de ani. A urmat cursurile Liceului de Informatica, dupa care a urmat Institutul de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, Facultatea de Medicina Generala, pe care a absolvit-o in 1983. Dl Dr. Constantin Dinu este Doctor in Stiinte Medicale, si a participat la numeroase conferinte nationale si internationale, fiind des invitat mai ales in Statele Unite ale Americii la simpozioane privind in special Medicina de preventie a cancerului,dar si alcoolismului si consumului de droguri. Dr. Constantin Dinu are o vechime in munca de 36 de ani. Este redactor al revistei “Viata si Sanatate”, fost realizator de emisiuni TV pe teme medicale la TVR, Realitatea TV, Antena 1 si Speranta TV“, si detinator al marelui Premiu al Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania pentru emisiunea TV “Miracolul Organismului Romanesc”. Este autor si coautor al mai multor carti de specialitate.

Comments are closed.

error: Content is protected !!