Fără grădiniţă şi fără lumini de sărbători. Copiii ce vină au?

 

Unul dintre proiectele respinse de majoritatea PSD – UIPT din Consiliul local Tecuci se referă la reabilitarea grădiniţei din cartierul Cernicari. În şedinţă, consilierii locali au ridicat problema că sunt prea puţini copii, doar 10 – 12 copii şi nu se impune alocarea de bani.

„În Japonia trimit trenul 100 km pentru un singur copil şi noi spunem că pentru 12, care de fapt sunt 14 copii, nu se pot organiza cursurile la ei acasă, pentru a nu mai fi obligaţi să facă naveta? Cernicari nu este ici-colea, de la Cernicari până în zona de centru a oraşului e ceva distanţă. Iarna, când e zăpadă afară, când vremea nu e prielnică, nu este comod să-ţi duci copiii atâta distanţă”, a subliniat primarul Lucian Costin.

Prezent în studioul T 24, edilul şi-a exprimat neîncrederea în privinţa consilierilor locali care au luat decizia de a nu aloca fonduri pentru iluminatul festiv al Tecuciului, sau pentru grădiniţa din Cernicari.

„Pot să am eu încredere în aceşti oameni care au votat împotriva copiilor, ca să aibă iluminat de sărbători? Nu pot să nu am dubii cu privire la interesele unor oameni care au votat împotriva copiilor, pentru a nu beneficia de o grădiniţă la ei acasă în cartierul Cernicari”, a precizat Lucian Costin.

 

error: Content is protected !!