După ce şi-au împărţit consiliile de administraţie ale societăţilor, pesediştii tecuceni jelesc că nu apucă Guvernul

 

Dacă ar fi să facem o paralelă între alegerile locale şi cele parlamentare, între urmările acestor alegeri, se poate spune că pesediştii tecuceni sunt cei mai puţin îndreptăţiţi să fie revoltaţi împotriva formării unei majorităţi fără PSD în Parlament.

La Tecuci alegerile locale au fost câştigate de PNL, atât pentru fotoliul de primar, cât şi la Consiliul local. Cu toate acestea, în Consiliul local s-a format o majoritate PSD – UIPT.

Această majoritate şi-a împărţit funcţiile în consiliile de administraţie ale societăţilor tecucene. În acest mod s-a reuşit o restabilire a legăturile PSD şi crearea punctelor de sprijin pentru oamenii partidului aflaţi în funcţii de conducere. Contrar opţiunii majoritare a alegătorilor tecuceni.

În şedinţa Consiliului local din 27 noiembrie, în Adunarea Generala a Asociaţiilor la societatea Piete Prest Tec SRL Tecuci a fost numită Mardare Geta (UIPT). În Adunarea generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Serviciul Regional Apă Galaţi” a fost desemnat Drăgan Oliwer-Claudiu, în calitate de reprezentant al Municipiului Tecuci.

În Consiliul de Administratie al Spitalului Municipal „Anton Cincu”, din partea Consiliului local Tecuci au fost desemnaţi doi membri titulari – Ursulică Constantin (PSD) şi Miron Cosmin Nicolae (UIPT), precum şi doi membri supleanţi: Pădure Arghire Lucian (UIPT) şi Gavril Claudiu Sorin (UIPT).

În aceeaşi şedinţă a Consiliului local, reprezentant al UAT Tecuci în Adunarea Generală a Asociaţilor la societatea Compania de Utilităţi Publice SRL Tecuci a fost numit Voinea Ionuţ (PSD), ca urmare a demisiei lui Ursulică Constantin (PSD). Reprezentant al Municipiului Tecuci în Adunarea Generală a Asociaţilor la societatea Administrarea Cimitirelor şi a Spaţiilor Verzi SRL Tecuci a fost numit Miron Dorin (UIPT), ca urmare a demisiei lui Ursu Gabriel (PSD).

Dacă în urma înţelegerilor dintre PSD şi UIPT, PNL nu are nici un reprezentant în cadrul societăţilor tecucene, de ce ar avea PSD în noul Guvern? Este un lucru la care ar trebui să mediteze îndelung pesediştii tecuceni revoltaţi că PSD va rămâne în afara deciziilor importante care se vor lua în următorii patru ani la nivel naţional.

 

5 thoughts on “După ce şi-au împărţit consiliile de administraţie ale societăţilor, pesediştii tecuceni jelesc că nu apucă Guvernul

  1. De ce s-au băgat pesediștii și uiptiștii în consiliile de administrație ale societăților aflate în administrarea consiliului local? Bineînțeles, pentru ,,ciolan” și pentru direcționarea banilor spre firmele de casă ale celor două partide. Având în vedere că și managerii acestor societăți provin tot de la cele două partide, locuitorii nemulțumiți de activitatea acestor societăți scoase de sub controlul primăriei, vor trebui să se adreseze direct la sediul acestor partide, Astfel, cei nemulțumiți de greutățile create de zăpada căzută în oraș și ghețușul de pe trotuare să se adreseze la PSD și UIPT.

  2. După ce Grinch a furat Crăciunul tecucenilor, observ că acum vrea să ne fure orașul cu totul. Afară cu Grinch din oraș!

  3. de ce va vaitati asa ca niste copii carora le-a fost luata jucaria?asta ati vrut.

  4. Să moară de ciudă psd-istii că au câștigat dar tot nu vor avea puterea. Să moară de ciudă și Gavril în ,,blană” de dreapta, după trădare va fi parlamentar și… ATÂT!!!

    1. Nu, ei nu au să moară, au pe mână Consiliul Local și toate instituțiile publice din Tecuci prin intermediul cărora au să ,,sifoneze” toți banii pe care contribuabilii tecuceni îi vor aduce la buget. Astfel că noi o să fim cei care vom murii, după ce ploșnițile au să ne sugă și ultima picătură de sânge.

Comments are closed.