Proiecte pentru dezvoltarea municipiului şi alocări de fonduri la Spital, în şedinţa CL

 

Şedinţa Consiliului local Tecuci programată astăzi ia în discuţie distribuirea sumei de 2.328.000 lei alocată recent de Guvern municipiului nostru, precum şi alocarea din fondul de rezervă bugetară al CJ Galaţi a unei sume pentru achiziţia la Spitalul „Anton Cincu” a unui aparat PCR-RT.

În aceeaşi şedinţă, consilierii vor fi solicitaţi să aprobe elaborarea documentaţiei pentru anveloparea Grădiniţei PP nr. 15 şi a Şcolii gimnaziale „Elena Doamna”, lucrări implementate de Agenţia Fondului de Mediu.

La această rectificare, Spitalului municipal îi sunt alocate fonduri de 12.673.000 lei pentru achiziţionarea de aparatură şi creşterea capacităţii de gestionare a crizei sanitare datorată pandemiei.

Rămâne de urmărit poziţia consilierilor locali, precum şi amendamentele acestora.

 

One thought on “Proiecte pentru dezvoltarea municipiului şi alocări de fonduri la Spital, în şedinţa CL”

  1. Consilierii PSD și UIPT nu au aprobat elaborarea documentaţiei pentru anveloparea Grădiniţei PP nr. 15 şi a Şcolii gimnaziale „Elena Doamna”, motivat de faptul că referatele întocmite nu au fost pe placul lor. Ce te faci că cei care le-au întocmit sunt aceiași care le întocmeau și pe timpul lui Hurdubae ( secretarul general Borșan George, Țepoi Nicoleta, Cristea Mariana și Stanislav Luminița). Să înțelegem că în câteva luni acești salariați ai Primăriei au uitat să întocmească niște referate? Eu nu spun că respectivele persoane sunt incompetente sau că vor să-l saboteze pe actualul primar, ci mai degrabă consilierii celor două partide vor să-și arate mușchi. Rușine!

Comments are closed.