Tecuci: Dragoste în vremea pandemiei

 

Luni, în jurul orei 14.20, pe str. Bradului, o persoană de sex feminin sesizează că mașina sa este vandalizată. Polițiștii locali s-au deplasat imediat la adresa indicată, unde au găsit un autoturism marca Opel, cu ștergătorul de la lunetă rupt, proprietara mașinii C.C. și, în cele din urmă, persoana vinovată, B.Z.

Aceasta din urmă, vizibil sub influența lui Bachus, a susținut că s-a certat cu iubitul ei și, sub imboldul nervilor, a rupt ștergătorul, dar nu vrea să o despăgubească pe C.C.

În jurul orei 15.20, un alt apel, un alt conflict. Pe strada Malului, numitul E.S. reclamă că fiul concubinei sale, Ț.I., a spart mai multe geamuri din casă și l-a atacat și pe el cu un cuțit.

La fața locului, patrula Poliției Locale i-au legitimat pe reclamant și pe concubina acestuia, iar la scurt timp și pe cel cel reclamat, conflictul, fiind aplanat.

La ora 23, alt apel, iarăși de pe str. Bradului, de această dată de la blocul CL. Numita L.D. reclamă că este agresată de o persoană. Polițiștii locali, aflați în apropiere, au intervenit imediat, dar agresorul plecase între timp. L.D., împreună cu soțul și cei doi copii, au declarat că au fost loviți de numitul D.G.

Conflictul a izbucnit datorită faptului că primii aveau grijă de un copil al lui D.G. contra unei sume de bani, pe care acesta din urmă nu mai putea sau nu mai dorea să o achite, dar nici nu vroia să-și ia copilul înapoi.

În toate cazurile, persoanele implicate au fost predate sau îndrumate către Poliția Municipală pentru continuarea cercetărilor, informează Poliţia locală Tecuci.