Percheziţii. Trei persoane reţinute într-un dosar vizând traficul de droguri

 

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Galați au efectuat trei percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de introducere în ţară fără drept de droguri de risc și mare risc, precum și trafic de droguri de risc și mare risc. Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

 Perchezițiile au avut loc ieri, 19 ianuarie, în municipiul Galați. În aceeași zi, în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea traficului de droguri de risc și mare risc, cinci tineri au fost surprinși în flagrant delict. Cei cinci ridicau un colet expediat din Marea Britanie, ce conținea 6,5 kg de cannabis.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate 180 de grame de cocaină, precum și suma de 800 de lire sterline.

Polițiștii au pus în executare 10 mandate de aducere și audierea persoanelor la sediul DIICOT Galați.

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Aceştia urmează să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.