Bursa locurilor de muncă pentru domeniile Turism şi Alimentaţie

 

Sâmbătă, 30 ianuarie, la Casa de cultură a avut loc cea de a doua Bursă a locurilor de muncă pentru beneficiarii proiectului „Şansa T – Măsuri integrate de educaţie, formare profesională, ocupare, asistenţă socială continuă şi locuire, în cartierul N. Bălcescu din Tecuci”.

Acest grup de beneficiari, în număr de 63, au urmat în prealabil un proces complex de orientare, consiliere, formare şi mediere profesională pentru accesul şi menţinerea pe piaţa muncii.

 Târgul de joburi din 30 ianuarie a fost organizat pentru cursanţii din cadrul proiectului „Şansa T”, vizând domeniile Turism şi Alimentaţie.

Accesul către societăţile comerciale a fost făcut tot de primarul în funcţie, Lucian Costin facilitând legătura cu angajatorii din domeniul turism şi alimentaţie, angajatori interesaţi de forţa de muncă şi deschişi unui dialog transparent şi constructiv cu beneficiarii, privind crearea unui canal de comunicare cu potenţial real de colaborare şi parteneriat pentru prezent si viitor.

 Posturile disponibile au fost de ospătari, vânzători şi bucătari, iar angajatorii prezenţi din partea următoarelor unităţi: SC Ocaua lui Cuza SRL, SC Andra Comexim SRL, SC Pop Vanghelis SRL, Buhoci Sofia –  Întreprindere Individuală cu brand Bacsoridana.

Reamintim faptul că echipa de mediere profesională a beneficiarilor este realizată de SC Best Strategic HR Solutions SRL.

Următoarea bursă va avea loc în data de 13 februarie pentru cursanţii din domeniul de activitate Servicii de înfrumusețare și Sociale.