Lucrări de modernizare a rețelei de apă și canalizare pe 29 de străzi tecucene

 

Vizibil deranjat de modul cum arată infrastructura municipiului, chiar și după modernizări, edilul tecucean declară „război״ celor care nu-și fac treaba cum se cuvine.

„La fel ca orice tecucean, sunt nemulțumit de modul în care au decurs lucrările de modernizare a infrastructurii, indiferent că vorbim despre rețele de apă, canalizare sau drumuri. Iar contractul încheiat de SC Apă Canal SA cu firma Rotary, pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare nu are cum să mă liniștească.

Dar, când ai probleme, în loc să te plângi, mai bine cauți soluții. Așa că m-am întâlnit cu reprezentanții Rotary și i-am avertizat că tecucenii nu mai trebuie să sufere de pe urma lucrărilor de calitate îndoielnică.

Declar public război tuturor lucrărilor făcute de mântuială în Tecuci, din banii publici! Inspectorii Primăriei vor trece la treabă și vor supraveghea orice investiție! Și, ori de câte ori va fi cazul, vom aplica legea, cu tot ce prevede ea, de la avertismente, la amenzi și reziliere de contract”, a declarat Lucian Costin.

Astfel, primarul a informat care sunt străzile din Tecuci unde vor începe lucrări de modernizare ori extindere a rețelei de apă și canalizare. Sunt 29 de străzi, respectiv: Aleea Cpt. Ghe. Decuseară, 1 Decembrie 1918, Fundătura Stelei, Alexandru Cel Bun, Artei, Constantin Solomon, Costache Racoviță, Dimitrie Hârlescu, Ecaterina Teodoroiu, Elena Doamna, Eremia Grigorescu, Gării, Gheorghe Petrașcu, Ghica Vodă, Maior Andrei, Mihai Berzea, Matei Basarab, Mihail Kogălniceanu, Nicorești, Ștefan Cel Mare, Stelei, Tecuciul Nou, Theodor Șerbănescu, Tineretului, Traian, Tudor Pamfile, Unirii,  Vasile Alecsandri, Vrancei.