Noi scenarii pentru unităţile de învăţământ din judeţul Galaţi

 

Astăzi, 12 februarie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat scenariile propuse de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Galaţi pentru unitățile de învățământ din localitățile Bălăbănești, Băneasa, Braniștea, Cavadinești, Fundeni, Gohor, Piscu, Poiana, Rediu, Slobozia Conachi, Suceveni și Vîrlezi şi municipiul Tecuci.

În urma propunerii venite de la ISJ, unitățile de învățământ din Tecuci, Braniștea, Fundeni, Gohor, Poiana și Suceveni vor trece din scenariul verde în scenariul galben.

De asemenea, unitățile de învățământ din Bălăbănești, Băneasa, Cavadinești, Piscu, Rediu și Slobozia Conachi vor trece din scenariul galben în scenariul verde, iar unitățile de învățământ din Vârlezi vor trece de la scenariul roșu în scenariul verde.

Scenariile aprobate în ședința de astăzi vor intra în vigoare începând de luni, 15 februarie.

Comitetul pentru Situații de Urgență va reanaliza săptămânal, în ziua de vineri, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean, cu aprobarea Direcției de Sănătate Publică, scenariile de funcționare pentru toate unitățile de învățământ, în funcție de incidența de infectare înregistrată în ziua respectivă în fiecare localitate.