La Tecuci vaccinările au continuat în două centre

 

Prefectura Galaţi informează că miercuri, 17 februarie, în județ au fost vaccinate un număr de 816 persoane. Dintre acestea, 349 au primit prima doză, iar 467 pe cea de rapel.

La Spitalul municipal „Anton Cincu” Tecuci, în aceeaşi zi, au fost imunizate 54 de persoane. Dintre acestea 17 au primit prima doză, iar 37 persoane doza de rapel.

De asemenea, la Oficiul Prefectural Tecuci au fost vaccinate 50 de persoane, care au primit prima doză. În acest centru sunt vaccinate persoanele cu domiciliul în comune limitrofe municipiului Tecuci.

Numărul total al gălățenilor vaccinați anti-COVID a ajuns la 13.412 persoane, dintre care 9.355 cu două doze.

În țară, până la aceeaşi dată, au fost vaccinate 734.928 persoane. Dintre acestea, 505.480 au primit ambele doze.

 

2 thoughts on “La Tecuci vaccinările au continuat în două centre

  1. De cinci săptămâni nu reușesc să mă programez pe platforma destinata populației. Nu funcționează decât cele 7 platforme dedicate ,,privilegiatilor” – ploticieni, militari, servicii secrete etc.. Rușine!

  2. În această seară centrul de la Spitalul municipal „Anton Cincu” Tecuci nu mai apărea pe platformă. Înscrieri se puteau face doar la la Oficiul Prefectural Tecuci unde sunt vaccinate persoanele cu domiciliul în comune limitrofe municipiului Tecuci. Aici erau disponibile, conform informațiilor publicate pe platformă, 744 de locuri.

Comments are closed.