YOUr Future MATTERs – Întâlniri online cu liceenii

 

De pe 6 martie până pe 27 martie, Interact Club Galați își dorește să vină în ajutorul elevilor gălățeni cu o serie de patru întâlniri online, cu scopul de a oferi informații inerente.

Interact este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit axată pe beneficiile directe şi indirecte ale lucrului în echipă a tinerilor cu vârste între 12 și 19 ani. Astăzi, peste 200.000 de tineri, din peste 110 ţări aparţin celor peste 8700 cluburi Interact. Ramură a Rotary Internațional, clubul are ca scop conştientizarea şi urmărirea problemelor comunității din care face parte. În acest sens, se dezvoltă activităţi de grup, care promovează bunăvoinţa între oameni. O asftel de activitate o reprezintă și YOUr Future MATTERs.

Conferința se află la a doua ediție, prima fiind un adevărat succes. În cadrul a patru sesiuni, opt actuali și foșți studenți vor ține discursuri despre experiențele lor cu procesul de admitere, viața în băncile facultății și alte subiecte valoroase pentru liceeni. Vorbitorii au urmat facultăți din România, SUA, Olanda, Marea Britanie,  unele dintre subiectele acestora fiind Psihologie, Biologie, Computer Science și multe altele.

De ce am hotărât să revenim cu a două ediție? „Deși suntem în era tehnologiei, există o lipsă de informare în rândul tinerilor cu privire la viață postliceală. Acest proiect reprezintă o ocazie specială de a-ți dezvolta percepția asupra viitorului tău ca student sau chiar absolvent al unei facultăți. Tinerii pentru care procesul de tranziție între învățământul liceal și cel superior este unul stresant vor avea parte de îndrumarea celor care au trecut prin aceleași experiențe”, declară membrii Interact Club Galați.

Pentru mai multe informații despre modul de înscriere și de desfășurare a proiectului, accesează evenimentul de pe Facebook – https://www.facebook.com/events/345689959995964.