Povestea câinilor abandonaţi din Tecuci

 

Povestea câinilor abandonaţi din Tecuci pare a fi o poveste fără sfârşit. Avem speranţa că o dată cu delegarea gestiunii prin concesiune a Serviciului public pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Tecuci această poveste va avea un final fericit.

Până atunci, vă oferim povestea Nicoletei Marina Velov:

„Fiind aglomerat în oraș, zic să fac rută ocolitoare pe la Cimitirul Eternitatea Tecuci, un cățel alerga de mama focului pe mijlocul asfaltului, opresc mașina, chiar și circulația că veneau foarte multe mașini, îl iau, când să plec aud alți căței prin zonă, ma duc să verific.

Exact în incinta fostei Grădini Zoologice, găsesc alții 5 căței, dar și cadavre de animale, arse, aruncate prin șanțuri, prin sacoșe, de căpușe nu mai vorbim. M-am umplut pe picioare.

Ce aveți de gând cu situația asta? Nimeni nu răspunde de aceste zone?

Nu e prima dată când adun căței și pisici din această zonă, după o reclamație și un strigăt de ajutor pentru situația de acolo s-a tăiat doar iarba, că era cât ruinele, în rest.

 

 

Am în grijă peste 50 de câini adulți și pui.

Am în grijă căței cu probleme, necesită bani de medicamente și hrană bună, am un cățel operat recent pe coloană, salvat de la o stație de apă din câmp, 2.690 lei costul operației, de săptămâni bune nu reușesc să achit factura la Trauma Surgery Vet București.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=953872762049470&id=100022802649412

Curând vor rămâne și fără mâncare. Se duc 3 saci de boabe pe zi, nu scumpe ci la 23 lei sacul de Bosquito din Lidl. Astăzi 5 saci am cumpărat pentru că atât am putut. Puii mici, o masă o primesc cu orez și conservă, din care mai am foarte puțin.

Nu mai pot să fac față, lumea mă roagă să adun, dar nu își imaginează cât de greu este să întreții peste 50 de câini.

 Vă rog din suflet să mă ajutați! Măcar factura să o pot achita lui Corbu. Ei nu au greșit cu nimic. Am tot postat peste tot, nici un ajutor.

Nu sunt câini de rasă, sunt suflete abandonate, cer pentru ei. Mă străduiesc să le asigur strictul necesar, curățenie în primul rând, ei să fie îngrijiți, să fie iubiți, să aibă căldură și un acoperiș deasupra capului și un bol cu mâncare.

Cei care vor și pot ajuta o pot face în contul Paypal – [email protected]

Sau cont de Raiffeisen Bank – RO97 RZBR 0000 0600 2178 1646 – Velov Marina Nicoleta

 

Povestea continuă AICI.