Video

Poliţia locală Tecuci

Sâmbătă, 21 iulie, în Parcul „A.I. Cuza” din Tecuci a avut loc o campanie de strângere de semnături desfăşurată sub titulatura „Fără Penali în funcții publice”. Poliţia locală Tecuci a încercat să împiedice această campanie.

 

Permis de Tecuci

Marţi, 17 iulie 2018, la nivelul municipiului nostru a început strângerea de semnături pentru înfiinţarea unui punct de eliberări permise şi certificate de înmatriculări auto în Tecuci.

 

Lovit mortal pe trecerea de pietoni la Tecuci

Joi, 5 iulie 2018, un bărbat din Tecuci a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni.

Ziua Iei la Tecuci

Duminică, 24 iunie, Lucian Costin, peşedintele PNL Tecuci, şi senatorul George Stângă, având alături membri ai partidului, au îmbrăcat frumoasa ie românească şi au făcut turul oraşului.

Situaţie penibilă la Tecuci

În data de 12 iunie 2018 primarul municipiului Tecuci a inaugurat cu fast o scară de incendiu. Explicaţiile oferite de edil jurnaliştilor de la Media Group sunt delicioase. Vă propun să le savurăm împreună!

Ploaie torenţială Tecuci 15.06.2018

În seara zilei de 15 iunie o ploaie torenţială s-a abătut asupra municipiului Tecuci.

Miting PSD Tecuci – Bucureşti

Sâmbătă, 9 iunie 2018, un grup de simpatizanţi PSD din Tecuci au fost prezenţi la Bucureşti pentru a protesta împotriva statului paralel.

Miting PSD Tecuci 9.06.2018

Îmbarcarea simpatizanţilor PSD pentru mitingul de la Bucureşti.

Sedinţa CL Tecuci 29.03.2018

Finalul sedinţei Consiliului local Tecuci din data de 29 martie 2018.

Acel moment când oamenii contează mai mult decât roboții

Înființată în octombrie 2017, trecând de etapa de preselecție a celei mai mari competiții de robotică din țară – BRD FIRST Tech Challenge România – în noiembrie 2017, echipa de robotică THOBOR a Colegiului Național „Calistrat Hogaș” s-a născut din dorința de a promova un domeniu nou și de actualitate în zona de nord a județului Galați, dar și beneficiile educației de tip STEM.

Percheziţii Spital Tecuci

În data de 1 februarie 2018 la Galaţi şi Tecuci au avut loc percheziţii privind fraude medicale.