Precizări privind fluxul de știri publicat de „Tecuceanul”

În data de 28 iunie 2016 redacția publicației online „Tecuceanul” a fost atenționată că fiecare material care va apare pe site-ul tecuceanul.ro va trebui în prealabil aprobat de primarul în exercițiu Cătălin Hurdubae.
Într-o notă transmisă conducerii primăriei am atras atenția că acest lucru va duce la întârzieri în publicarea materialelor. De asemenea devenea imposibilă publicarea materialelor în weekend sau după ora 16.
 
Ulterior, conducerea primăriei a revenit lăsând la latitudinea noastră alegerea materialelor pentru postat, cu precizarea că acestea pot fi doar despre cultură, sport și educație.
 
Tot la acea dată primarul Cătălin Hurdubae a înștiințat că este decis să desființeze compartimentului mass-media din cadrul Primăriei Tecuci, acest lucru urmând a fi realizat printr-o dispoziție.
 
Începând de astăzi, publicația online www.tecuceanul.ro a fost suspendată deoarece primarul a refuzat să semneze pentru plata hosting-ului. Cititorii vor putea citi în continuare articolele departamentului mass-media la adresa www.tecucean.blogspot.ro .
 
Vă mulțumim pentru înțelegere! 


error: Content is protected !!