Înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională

Echipa „Let`s Do It, România!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curăţenie de pe 24 septembrie
 Toţi cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secţiunea „Vreau să mă înscriu!”. 

După ce îşi vor crea un cont şi se vor loga, voluntarii vor putea să îşi creeze propria echipă, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construieşte o echipă va fi liderul acesteia şi va primi toate informaţiile legate de Ziua de Curăţenie Naţională.
Cu o săptămână înainte de Ziua de Curăţenie Naţională, voluntarii înscrişi pe site vor avea acces la Harta Deşeurilor şi îşi vor putea aloca mormane pe care să le cureţe pe 24 septembrie.
De asemenea, echipa „Let`s Do It, România!” pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318.212.121. În perioada 19-24 septembrie, voluntarii „Let`s Do It, România!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curăţenia naţională.
„Let’s Do It, România!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200.000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie.
În 2016, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăța România.

sursa: inventeaza.ro