Super Cupa județeană se joacă la Tecuci

Asociația Județeană de Fotbal Galați organizează duminică, 21 august, ediția 2016 a Super Cupei județului.
 Pentru al treilea trofeul județean se vor lupta, campioana Avântul Valea Mărului, echipă cu statut de Liga a III-a, și câștigătoarea Cupei, Gloria Ivești, echipă ce a reprezentat județul în primul tur național al Cupei României. 

Lupta pentru Super Cupă se va da pe teren neutru, pe stadionul „Municipal” din Tecuci, duminică, 21 august, de la ora 11.00. 
Cele două echipe sunt obișnuite cu meciurile de totul sau nimic, așa cum se joacă în Super Cupă. Campionii de la Avântul Valea Mărului au jucat și ediția trecută pentru Super Cupă. Vălmărenii au luptat cu eternii rivali, Fulgerul Smulți, joc pierut de Valea Mărului cu 3-1, într-un meci disputat pe „Liești Arena”, din Liești.
Gloria Ivești este prima Supercampioană a județului Galați. În 2011, când s-a disputat prima ediție a Super Cupei, Gloria Ivești, câștigătoarea Cupei dina cel sezon, a jucat cu Metalul Toflea, campioana din acel sezon, iar gruparea de pe „Nicu Nour” s-a impus cu 3-1, într-un meci disputat pe stadionul „comunal” din Drăgănești.

 

sursa: sportgalati.com