Mobilizare rapidă a liceenilor tecuceni în sprijinul celor afectați de inundații

 Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național Calistrat Hogaș Tecuci alături de Consiliile Școlare ale elevilor din cadrul Colegiului Național „Spiru Haret”, Colegiului Național de Agricultură și Economie, Liceului Tehnologic „Elena Caragiani” și Liceului Tehnologic „Ovid Caledoniu” s-au mobilizat rapid în ultimele zile pentru strângerea de haine și alimente pentru cei afectați de inundații din localitățile din județul Galați. 

Liceenii au reușit să strângă zeci de baxuri de apă și o importantă cantitate de alimente, în demersul lor fiind sprijiniți de Asociația Semper Musica Filiala Tecuci care a donat toate hainele primite în containerele de donații de haine din oraș în sprijinul celor afectați.
La inițiativa liceenilor s-au alăturat și firmele tecucene care au donat fonduri pentru achiziționarea de alimente și apă pentru cei afectați de inundații – „SC Georgia Business” , „SC Necemis SRL”, „SC Ramfu SRL”, „Roxana G. SRL”, „SC Facom SRL”. De asemenea, firma tecuceană „Școala de șoferi Valex Admis” a ajutat la transportul alimentelor și a hainelor către punctul central de colectare.
Astfel, liceenii din Tecuci demonstrează încă o dată că pentru ei implicarea în comunitate este extrem de importantă, efortul lor din ultimele zile fiind reflectat în cantitatea semnificativă de haine și alimente colectată ce urmează să fie donată în următoarea perioadă celor afectați.
Campania de ajutorare este încă în desfășurare, așa că dacă doriți să ajutați:
1. Pentru donații de haine – vă rugăm să folosiți cele două containere de colectare de haine uzate din oraș: Parcul central și parcarea Penny, str. Gheorghe Petrașcu;

2. Pentru donații alimente sau fonduri – vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0762.317.595. Persoană de contact: Mauro Huzum.


You cannot copy content of this page