Conducători auto cercetați penal

 Ieri, 17 octombrie 2016, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca, au oprit pentru control, pe raza localității, un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare, condus de un bărbat de 38 ani din comuna Matca. 

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat că autoturismul are autorizația de circulație provizorie, expirată din data de 7 octombrie a.c., fapt pentru care au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, neînmatriculat.
În aceeași zi, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca, au oprit pentru control pe raza localității, un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare, condus de o tânără de 29 ani din comuna Matca.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat că autoturismul are autorizația de circulație provizorie, expirată din data de 13 octombrie a.c., fapt pentru care au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, neînmatriculat.You cannot copy content of this page