Primul ziar pentru liceenii din Tecuci

Mișcarea internațională Football People Action Weeks contribuie la dezvoltarea primului ziar pentru liceeni
 
 Asociația Semper Musica Filiala Tecuci anunță lansarea primului ziar pentru liceenii din Tecuci, publicație trimestrială ce va include informații despre acțiunile de implicare în comunitate ale tinerilor, oportunitățile de formare și dezvoltare pentru aceștia și activitățile extracurriculare dezvoltate de liceele locale. 

Primul număr al ziarului va include informații despre mișcarea internațională „Football People Action Weeks și cele 27 de evenimente sportive organizate de către liceenii selectați pentru această inițiativă, interviuri, dar și alte informații relevante pentru liceeni.
Ziarul este disponibil atât în format fizic, cât și în format electronic, urmând să fie postat pe website-ul organizației: www.voluntardetecuci.ro.Printarea ziarului a fost posibilă printr-o sponsorizare primită din partea Tipografiei Graphotek. 
 
Ziarul face parte din cadrul proiectului organizat la nivelul județului Galați de Asociația Semper Musica Filiala Tecuci, finanțat de Rețeaua Internațională FARE și organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați, Consiliul Județean al Elevilor Galați și Federația Română de Fotbal.
www.farenet.org/about-fare/romanian/ / www.voluntardetecuci.ro

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Mădălin Ianuș, Asociația Semper Musica Filiala Tecuci, tel: 0769.986.260.