Septuagenar ajuns la spital în urma coliziunii a două autovehicule

 La data de 17 noiembrie 2016, polițiștii Biroului Rutier Tecuci, au oprit pentru control, pe strada Avram Iancu, un autoturism condus de un bărbat de 42 ani din localitatea Barcea. 

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și că autoturismul figurează radiat.
Polițiștii Biroului Rutier Tecuci au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
În aceeași zi, în jurul orei 9.30, un bărbat de 35 ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 240 Țigănești,  nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 33 de ani.
În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager de 71 ani, din cel de-al doilea autoturism, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.