Cupa de Iarnă „Nicolae Rainea” vine la Tecuci

 La finalul săptămânii trecute, la Cudalbi, a debutat ediția 2017 a competiției de fotbal în sală  Cupa de Iarnă „Nicolae Rainea”. Competiția este organizată de Asociația Județeană de Fotbal Galați și se desfășoară pe zone, cu echipe din Liga a IV-a și a V-a Galați, urmând ca turneul final să se disputa la Galați. Primul turneu, zona 1, s-a disputat la Cudalbi, duminică, 22 ianuarie, și a fost câștigat de Zimbrul Slobozia Conachi. 

Al doilea turneu, zona 2, este programat să se dispute sâmbătă, 28 ianuarie, la Galați, în Sala de Sport a Școlii Nr. 3, (bulevardul Dunărea nr. 60). La turneul de la Galați vor participa SC Oțelul-liderul din Liga a IV-a, Avântul Vânători – viceliderul din Liga a IV-a, Mălina Smârdan – liderul din Liga a V-a și Lascăr Schela – ultima clasată din Liga a V-a. Jocurile vor începe de la ora 11.
Duminică, 29 ianuarie, la Tecuci se vor disputa meciurile din zona 3. La turneul de la Tecuci vor participa 6 echipe: CS Școlar Tecuci, Muncitorul Ghidigeni, Gloria Ivești, Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni, Zorile Grivița (Liga a V-a), iar meciurile de la zona 4 se vor disputa duminică, 5 februarie, la Șendreni.

 

 
Sursa: sportgalati.com