Tecuceanca Alesia Munteanu a obținut două premii importante

alesia-munteanu-tecuci-1 Sâmbătă, 18 februarie 2017, în sala Liceului de muzică „Dinu Lipatti” din București a avut loc cea de-a V-a ediție a Festivalului international de muzică pentru copii și adolescenți „Gala Star Melody”. La concurs au fost înscriși un număr de 195 de copii care au participat la diferite categorii, pe grupe de muzică și de vârste.

Juriul a fost format din: Gabriela Sauciuc Cicone – profesoară de canto și solistă de muzică ușoară, Tolga Gurdil – compozitor, Viorela Filip – interpret de muzică ușoară, Olimpia Urs – conferențiar univ., Larisa Avram – realizator TV, Gabriela Calitescu – realizator Nașul Tv, Carmen Aldea Vlad – textier, Cristina Manoliu Săvulescu – prof. de canto, Mirela Rizea-Marinescu – compozitor, textier și prof. de canto. Directorul festivalului a fost compozitorul Cristian Alivej.

alesia-munteanu-tecuci-2 Școala de canto „Soul Music Art”din Bârlad, condusă de prof. Dragoș Gheorghiu, care are secții la Bârlad, Vaslui și Tecuci, s-a prezentat la concurs cu patru concurente, una din Vaslui, două din Bârlad și una din Tecuci, toate obținând premii. Astfel, trofeul categoriei 7 ani a fost obținut de Violeta Alexandrina Dariescu din Vaslui, trofeul categoriei de 10 ani a revenit micuței Amalia Bleoju din Bârlad și Alexia Alexandru din Bârlad a obținut locul unu la categoria 10 ani. 

alesia-munteanu-tecuci-3 Alesia Munteanu, elevă la Școala „Dimitrie Sturdza” din Tecuci a obținut locul întâi la categoria 11 ani „Pop românesc” cu piesa „Scrisoare către Dumnezeu” și locul doi la categoria „Pop internațional” cu piesa „Rise like a Phoenix”.

Felicităm pe copii și părinții acestora, care îi susțin, precum și prof. îndrumător Dragoș Gheorghiu care alături de colegii lui a reușit să facă din școala bârlădeană o unitate care se poate lupta de la egal la egal cu orice școală din țară, chiar și din București.

 

Autor: Iancu Aizic