Infracțiuni rutiere

226ae-beat-volan Marți, 7 martie 2017, în jurul orei 20.40, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au depistat, pe strada Elena Doamna din municipiul Tecuci, un bărbat de 38 ani în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul  fiind de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului

Tot ieri, 7 martie, la ora 23.45, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brăhășești au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un un tânăr de 22 ani. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neîmatriculat fără a deține permis de conducere.