Paşi spre viitor – Proiectul One More Step

One More Step Alumnii Excepţionalii şi Şcoala de Valori organizează sâmbătă, 1 aprilie 2017 prima ediție a târgului educațional „One More Step”, ce va fi deschis participării pe data de 1 aprilie 2017, tinerilor liceeni dar nu numai. Acesta va avea loc în incinta Universităţii de Inginerie, Galaţi.

Scopul principal este de a aduce laolaltă tineri elevi sau studenţi dornici de noi oportunităţi de dezvoltare pe domeniile de interes personal, şi ONG-urile, firmele sau cercurile artistice care le oferă acestea.

Adresă oficială a proiectului este:  https://www.facebook.com/1onemorestep1/ .

Evenimentul este alcătuit din două părţi. Prima va fi un târg de voluntariat ce are ca scop informarea tinerilor interesaţi să se implice în activităţi comunitare sau cauze sociale, la târg fiind prezente cel puţin 15 ONG-uri în căutare de membrii noi, sau dispuşi să îşi prezinte activitatea. A doua parte a evenimentului va consta într-o bibliotecă vie la care vor fi prezenţi artişti sau speakeri cu o carieră de succes în business, antreprenoriat şi alte domenii, pentru a le vorbi participanţilor despre experienţa personală şi a-i sfătui în ceea ce pot face pe viitor, ca şi carieră, dar şi pentru a le oferi şansa de a învaţa de la cei mai buni şi de a se înscrie în activităţile prezentate de ei.

Informaţii despre emitenţi

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă, non-profit, a cărei viziune este transformarea României într-o societate care generează încredere, echilibru şi curaj. De aceea, ghidaţi de valori, ne propunem să construim caractere puternice pentru viitor prin crearea unei comunităţi de tineri autonomi, care acţionează colaborativ, responsabil şi etic.

 

Huzum Dorina-Madalina

 

Contact

Nume: Huzum Dorina-Madalina

Număr de telefon: 0764655133

E-mail: [email protected]