Competiție pentru un mediu curat și sănătos

Scoala Iorgu Iordan Tecuci Recent, pe adresa școlii noastre, Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci, a sosit următorul mesaj:

„Felicitări! Sunteți Cea mai activă Patrulă pe plan local, la această ediţie! Sperăm ca acest premiu să vă recompenseze eforturile, să vă facă mândri și să vă motiveze să vă continuați activitatea în program. Transmiteți felicitările echipei RoRec fiecărui Agent al Patrulei și tuturor  celor care v-au ajutat.

Știm că nu este ușor să realizezi o performanță  ca cea pentru care vă onorăm anul acesta. Deșeurile electrice pe care le-ați <<salvat>> să nu ajungă în gropile de gunoi și le-ați trimis la reciclare înseamnă o mare victorie în beneficiul mediului. Oamenii pe care i-ați convins cât de necesar este să le colecteze responsabil reprezintă o influență pozitivă, pe termen lung, în comunitate. Iar copiii și tinerii implicați în această performanță au câștigat o experiență valoroasă de voluntariat, competențe de organizare și o amintire frumoasă din timpul școlii, pentru restul vieții.

Scoala Iorgu Iordan Tecuci (1) Vă invit să vă <<lăudați>> și să împărtășiți performanța echipei dumneavoastră tuturor părinților, colegilor, prietenilor, suporterilor și jurnaliștilor. În primul rând, pentru că… meritați, iar prestigiul școlii dvs va fi îmbogățit. Este un prilej ideal să povestiți cum ați reușit, ce v-a inspirat, ce obstacole ați avut de depășit, cine v-a ajutat, ce idei s-au dovedit cele mai bune.

De asemenea, unul din principiile pe care încercăm cu toții să le insuflăm tinerei generații este recunoștința. Reușim întotdeauna datorită celor care cred în noi și ne oferă ajutorul lor. Haideți să mulțumim tuturor Suporterilor și susținătorilor! Ei sunt <<premiul>> cel mai frumos la care putem spera.

Scoala Iorgu Iordan Tecuci (2) Vă felicit încă o dată și vă asigur că acest premiu reflectă contribuția extraordinară pe care v-ați adus-o în rândul tinerilor și comunității dumneavoastră” (Echipa RoRec).

Prin urmare, în calitate de coordonator al Patrulei de Reciclare a Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” Tecuci, mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în demersul de a strânge o cantitate cât mai mare de DEEE-uri (deșeuri de echipamente electrice și electronice) și de a deveni câștigători în județul Galați: agenții patrulei de reciclare – 25 de elevi ai clasei mele, suporterii din școală – elevi și profesori, susținătorii din afara școlii – părinți, foști părinți, prieteni, cunoștințe… instituții – Clubul Copiilor (prof. Alexandra Manolache), Poliția Locală (dl. Romeo Matei), presa online – Tecuceni și nu în ultimul rând directorului școlii, prof. Cristian Stănilă.

Competiția ce se va declanșa odată cu începerea anului școlar viitor, 2017 – 2018, va constitui pentru Patrula de Reciclare a Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” Tecuci o nouă provocare.

 

 

Prof. Doina Ursu, Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci