Urmărit internațional prins de jandarmii gălățeni

b51e8-politie Sâmbătă, 8 iulie 2017, în jurul orei 2.30, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secției 3 Poliție a observat 3 persoane, care se deplasau gălăgios pe mijlocul bulevardului Oțelarilor.

Datorită orei târzii și a comportamentului acestora, jandarmii gălățeni au trecut la interceptarea lor și ulterior la legitimare, în vederea stabilirii identității.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că pe numele unuia dintre aceștia există o semnalare pozitivă, ca fiind urmărit internațional.

Jandarmii au luat legătura cu Biroul Urmăriți din cadrul I.P.J. Galați care a confirmat mandatul de arestare, bărbatul având de executat o pedeapsă privativă de libertate, de 2 ani și 2 luni pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Galaţi, le-a declarat verbal jandarmilor că nu știa de existența mandatului de arestare, iar motivul pentru care s-a întors din Italia, unde muncește, fiind acela de a vedea stadiul procesului în care este parte.     

Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul Galați unde a fost încarcerat.

 

 

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al Jandarmeriei Galaţi