Ambii conducători au fugit de la locul accidentului

8eac8-politie2brutiera La data de 27 iulie 2017, în timp ce conducea autoturismul pe pe raza comunei Ţepu, ajungând la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi Tecuci, un bărbat de 44 de ani nu a acordat prioritate unui motociclu condus de un bărbat de 47 de ani din comună.

În urma evenimentului rutier ambele persoane menţionate au parăsit locul accidentului, fiind identificate la scurt timp, iar un pasager al motociclului a necesitat îngrijiri medicale.

Fiind testaţi cu aparatul Drager, rezultatul a fost pozitiv în cazul bărbatului de 47 de ani, valoarea înregistrată fiind de 0, 67 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit două dosare de cercetare penală. În cazul conducătorului autoturismului sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsire a locului accidentului, iar în cazul conducătorului motociclului sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsire a locului accidentului.