Nu scriem în zadar!

Asociatie Tecuci (4) În data de 1 august 2017 am publicat un material intitulat „Nouă ne place aşa!”, în care era descrisă şi înfățișată starea deplorabilă a exteriorului metalic de la sediul Asociației de proprietari nr. 5 și 5A din zona CNAE și munca mea de lămurire a celor două administratoare pentru vopsirea părţilor metalice.

A doua zi după publicare, adică pe 2 august 2017, părțile metalice erau deja vopsite cu un grund, arătând cam așa cum ar fi trebuit.

Nu înțeleg însă cum au găsit acestea rezolvarea imediat, de unde au obținut „imensa” sumă de 20 lei, contravaloarea vopselei, adică circa 0,10 – 0,15 lei de locatar. Cine a făcut referatul pe care distinsele doamne m-au pus pe mine să-l fac și cum s-au putut rezolva toate problemele.

Răspunsul poate ar fi în spusele marelui sculptor Brăncuși: „Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face”. Aceasta mai ales când e mult mai bine și comod să nu faci lucruri care trebuie.

De aceea îndrăznesc să spun că e bună și presa la ceva, chiar dacă site-ul nostru nu are eficiența site-ului Primăriei Tecuci.

Site-ul „Tecucean” îndrăznește să trăiască și după desființarea „Tecuceanului”, considerat a fi doar o „Scânteie Ţuchelistă”.

Site-ul Primăriei Tecuci avea ultima postare pe data de 27 iulie 2017, cu o informare despre „Branşarea la reţea” și un anunț despre Sedința de Consiliu Local din 28 iulie 2017, în timp ce site-ul „Tecucean” are de pe data de 27 iulie, până pe 2 august 2017, un număr de 15 materiale.

Fără alte comentarii.

 

Autor: Iancu Aizic

You cannot copy content of this page